i huvet på en gitarrist - i samarbete med rockhjälpen

vi bjuder på en unik föreställning med lite teater, lite komik och en massa bra musik

Det kommer bli en helt unik föreställning, något liknande tror vi inte har genomförts tidigare. Vi blandar några av historiens starkaste låtar med vad som rör sig i huvudet på en gitarrist och lite humoristiska inslag. Vi avslöjar en del av innehållet här på sidan men inte allt - var beredd på överraskningar.

Arrangemanget sker i samarbete med rockhjälpen

Föreställningen I huvet på en gitarrist arrangeras av E-Kraft Event i samarbete med insamlingsstiftelsen Rockhjälpen. Överskottet från föreställningen och insamlade medel går oavkortat till Rockhjälpen. Rockhjälpen är en oberoende, opolitisk och ideell insamlingsstiftelser som med musiken i centrum samlar in pengar till människor i nöd. Läs mer om Rockhjälpen - klicka här!

Ge barnen en chans - insamlade pengar går till unisefs arbete med krigets barn i syrien

Barnen i krigets Syrien lider brist på mat, kläder och rent vatten. Dessutom är det många som inte har möjlighet att gå i skola. Unisef som på uppdrag av FN arbetar med barns behov och rättigheter, är på plats i Syrien och förser barn med livsnödvändigheter. Dessutom bygger man skolor och startar upp skolverksamhet. Utbildning är ett måste för barnen för att undvika ett helt liv i fattigdom. Det är dock brist på pengar - Unisef behöver mer resurser för att kunna hjälpa fler.

om e-kraft event

E-Kraft Event Ekonomisk Förening verkar inom musikbranschen. Bland annat arrangerade vi Sveriges första Klimatneutrala Rockfestival i Varberg under fyra år. Vi driver en webbutik www.guitarnet.se där vi säljer vårt eget gitarrmärke Green Guitars. Gemensamt för all verksamhet är att vi samtidigt vill verka för ett hållbart samhälle.